kaj mislite

Stran 3 od 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Orlaya on Sob Okt 27, 2012 2:23 pm

Se pridruzujem mnenjem. Tudi sam sem mnenja, da samo skalp sistem ni dovolj za uspeh. Meni je skalping prinesel že veliko minusa, s tem sistemom pa delam profit - kot pravi Mija, sistem dela. Se pravi je to drugačen sistem.
avatar
Orlaya

Število prispevkov : 36
Join date : 21/03/2012

http://betfair.blogspot.si/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  joze1 on Sob Okt 27, 2012 2:49 pm

[quote="mija05"]
mija05 je napisal/a:[b]Mogoče bom na svojem blogu napisal kaj več ampak trenutno nimam časa.Lp
mija05, mi lahko sporočiš link od tvojega bloga?

Hvala!
avatar
joze1

Število prispevkov : 10
Join date : 22/03/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Sob Okt 27, 2012 4:38 pm

Renof je napisal/a:Moje mnenje je, da to sicer je neke vrste skalp kvote, a vendar se je treba zavedati, da brez znanja in discipline ne gre. Poskušal sem že z vsemi mogočimi strategijami, tudi skalp, pa nisem bil uspešen. Treba si je izbrati eno taktiko in se je držat. Kar se tiče tega sistema, Very Happy dvomim, da je prav veliko takih, ki so tako uspešni, kot avtor kaže na blogu.
Deluje zadeva, to ni sporno ampak je odvisno od posameznika, nekateri lahko to počno čez celo tekmo, so momenti kadar si lahko čez tekmo privoščiš skalpiranje kvote ampak vedno obstaja rizik, več rizikov je, kdo ni tako zvežban lahko to počne v polčasu in tudi tu obstaja rizik, obvezno je pri tej strategiji imet rezervni računalnik,brez tega ne gre, ja gre ampak vemo kaj se lahko zgodi,potem gledat na likvidnost dogodka ali določene opcije, da ne pride pri prodaji do problema,disciplina obvezna, niti za sekundo ne prekoračit in probat delat večji profit. Danes dogodek TOKYO:SAPPORO opcija under 2,5 gola, kvota 2,32 vložek 1000€ prodaja v minuti za 16€ profita ampak pozor v drugi minuti drugega polčasa zadetek in ,če ne prodamo, da malo vlečemo zadevo, je aut.
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Sob Okt 27, 2012 4:46 pm

Orlaya je napisal/a:Se pridruzujem mnenjem. Tudi sam sem mnenja, da samo skalp sistem ni dovolj za uspeh. Meni je skalping prinesel že veliko minusa, s tem sistemom pa delam profit - kot pravi Mija, sistem dela. Se pravi je to drugačen sistem.
Zdravo Orlaya, se nisva kar en cajt slišala, dela zadeva sigurno pod pogojem dobre discipline, ni pa nekaj novega, tako igranje se je prakticiralo že pred leti kadar sva midva še bila na forumu CashBaybe, saj ne vem če sem dobro sploh napisal ime foruma, ampak nekdo si je domislil prodajo, sem napisal pred dnevi kaj bi lahko bilo in mi ni nihče verjel,ni bilo interesa, da bi se zadeva razložila v nekaj stavkih. Ok, Lp
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Sob Okt 27, 2012 4:52 pm

[quote="joze1"]
mija05 je napisal/a:
mija05 je napisal/a:[b]Mogoče bom na svojem blogu napisal kaj več ampak trenutno nimam časa.Lp
mija05, mi lahko sporočiš link od tvojega bloga?

Hvala!
To pa tu ne morem, verjetno je prepovedano ampak ni nič lažjega, v google vtipkaš mija05 blog in boš imel naslov na dlanu.Eden naslov bo za hrvaški blog, za slovenijo klik na.: Banka 200€/435,90€
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  PHOBiA on Sob Okt 27, 2012 4:56 pm

Scalping med tekmo samo je dosti bolj tvegan kot tale zadeva, to je jasno. VEDNO te lahko preseneti gol in si potem lahko samo glavo vtrgaš, pri tej strategiji pa tega ni. Strategija NE DELUJE za vse tekme, tudi to je jasno in sam že jasno opažam znake, na katerih tekmah deluje in na katerih ne.
avatar
PHOBiA

Število prispevkov : 74
Join date : 22/07/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Sob Okt 27, 2012 6:28 pm

PHOBiA je napisal/a:Scalping med tekmo samo je dosti bolj tvegan kot tale zadeva, to je jasno. VEDNO te lahko preseneti gol in si potem lahko samo glavo vtrgaš, pri tej strategiji pa tega ni. Strategija NE DELUJE za vse tekme, tudi to je jasno in sam že jasno opažam znake, na katerih tekmah deluje in na katerih ne.
Pozdrav, deluje praktično na vseh tekmah ampak ne na vseh opcijah in ne z enakimi vložki. Pri nekaterih opcijah ni treba nastavljat kvoto in vložek samo plasiramo pač katera kvota back nas čaka, vedno iskat opcije kjer kvoti back in lay kotirata blizu, ne precej narazen, kot so naprimer back 2,10 in lay 2,12, ni primerno 2,10 in lay 2,18.Pri takem sorazmerju 2,10 in 2,18 je potrebno kvoto back nastavit na 2,18 in čakat, da jo kdo kupi. Nikoli ne nastavljamo back kvoto za kar nekaj večjo kakor nam kaže lay, naprimer lay kaže 2,18 mi pa kvoto nastavimo na back 2,24 in čakamo da kdo kupi, to ni primerno, primerno sorazmerje je lay 2,18 in back nastavitev kakor kaže lay ,se pravi 2,18 ali samo za opcijo več 2,20, šanse imamo večje, da se zadeva izpelje. Onova za uspeh so kvote in avtor prodaje bi lahko točno napisal kaj se je treba držat, avtor piše, da plasiramo vložek na opcijo katera kvota bo padla. Nihče ne more vedeti katera kvota bo padla in lahko spremljamo dogodke ne vem kako dolgo, ni nekega pravila za padanje kvot,preveč vplivov je kateri vplivajo na kotiranje kvot, če hočete tudi vreme vpliva na kotiranje kvot. Obstaja pa nekaj osnovnih pravil katere so standardne za tako igranje.
1. Disciplina, kadar pokaže profit takoj prodaja
2. Opcije izbirat katere kvote nimajo prevelikega ostojanja med back in lay
3. Nastavitev kvote back nastavit na kvoto ki jo kaže lay ali največ za nijanso več.
4.Likvidnost dogodka, pomeni,vložek na opcijo prilagodit vplačilom, da nimamo težav pri prodaji.
5.Če vložek plasiramo v času pavze, se vložek plasira tik pred polčasom, v momentu, sam nekaj sekund pozneje je lahko prepozno in moram kvoto back nastavljat.
6.Vedno imeti rezervni računalnik, obvezno vklopljen in nastavljen na dogodek katerega igramo, obvezno enega z podporo delovanja preko baterij ali napajalnikom.
So verjetno še kake malenkosti ampak to je osnova. Lp


Nazadnje urejal/a mija05 Sob Okt 27, 2012 7:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Sob Okt 27, 2012 7:03 pm

In če dodam neke malenkosti katere se zdijo na prvi pogled res malenkostne ampak vplivajo na uspeh.
-dogodek katerega igramo v času polčasa moramo spremljat ali na tv ali na bet365 ali imet odprto opcijo HT, nikakor se zanašat na nek portal kot je Rezultati com, ker zamujajo z objavo polčasa, ne na čas igranja če uporabljate Geeks Toy program, ker vedno ni točen, pri odprti HT biti pozoren pri suspendu opcije, da ne bi padel gol, mi bi pa mislili da je že polčas. Tako, da teza, ni potrebno spremljat dogodka ne drži in nam samo poveča rizik, potrebno je točno vedet v momentu kadar je res polčas. Na prvi pogled boste mislili, kaj pa sedaj če se ugotovi 10 sekund pozneje kdaj je polčas, saj to ni pomembno.Ni tako, je že 17 sekund, ker sedem porabite za plasiranje vložka katerega odšteva BF in dodamo še naše plasiranje in je že 20 sekund.Tudi tv ima zamik 2-3 in je že 23 sekund, edino Bet365 z mobitelovo povezavo je najbolj časovno precizen. Še nekaj je, ni pisano pravilo ampak večina kvot na gole pade takoj v začetku polčasa zato je pomembno takojšnja zaznava kadar je že polčas, ni pisano pravilo ampak nekje sredina pavze bo kvota stagnirala, druga polovica pavze se večina kvote vrne na raven kot je kazala pred polčasom, ni pa pravilo.Lp
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Renof on Sob Okt 27, 2012 9:23 pm

Na internetu je malo morje sistemov, ki so zastonj ali pa so plačljivi. 90 ali celo 95% ali še več je nategov. Avtorji takih strani so si, kot pravi Mija05 domislili prodajo in zdaj služijo na račun naivnežev. Praktično na vseh straneh vidimo statistike, ki obljubljajo visoke dobičke, nihče pa ne objavi dejanskih rezultatov. Že na prvi pogled tako vidimo fake strategijo. Pri tem sistemu pa je mene pritegnila ravno objava rezultatov, tudi trimesečna in kot je že nekdo na forumu omenil, v tem času bi se slaba stran sistema že morala pokazati. Očitno bo treba spremljat objave naprej in videti kam vse skupaj pelje. Ko enkrat ne o več objav, bo kaj manjkalo, bomo vedeli, da tukaj nekaj ne štima. A za zdaj je vse skupaj res fenomenalno - dobitki so konstantni in v čem je tu stvar? Ima avtor tako srečo, toliko izkušenj ali kaj drugega? Jaz sem vse bolj prepričan, tudi na osnovi lastnih rezultatov v zadnjih dnevih, da nikoli ne smemo trditi, da nekaj ne obstaja, če tega ne poznamo oz. ne poznamo dovolj. Vse življenje se učimo in moramo biti pripravljeni spreminjati svoja prepričanja, če želimo napredovati.
avatar
Renof

Število prispevkov : 23
Join date : 15/10/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Renof on Sob Okt 27, 2012 9:26 pm

Še to: če nekdo nekaj želi prodajati, mora to živeti. Živeti mora to, kar prodaja in jaz sem prepričan, da je v tem primeru to točno to. Običajno se nekdo nekaj domisli, prodaja in nato izgine brez rezultatov, vse je samo nekaj zavito v meglo, brez dokazov. V tem primeru pa rezultati so in so zelo jasni. Kakorkoli že, jaz sem izredno hvaležen avtorju za ta sistem.
avatar
Renof

Število prispevkov : 23
Join date : 15/10/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  PHOBiA on Sob Okt 27, 2012 10:25 pm

Mija, stojim za svojimi besedami. Pri tem sistemu se ne more igrat vseh tekem, sem ziher. Oz. lahko se igrajo, vendar bojo nekatere prinesle minus. Sem sistem dodobra stestiral in točno vem na kakih tekmah pride v poštev in na teh tekmah je izjemno uspešen. Ne bi rad pisal podrobnosti o tekmah, ki ne pridejo v poštev, ker, kot sem že enkrat napisal, ni fer do avtorja. Tudi izdaja podrobnosti ni fer, ker smo nekateri ta sistem plačali, avtor pa ga napisal itd.
avatar
PHOBiA

Število prispevkov : 74
Join date : 22/07/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Renof on Ned Okt 28, 2012 6:29 am

Dejstvo je, da klasičen skalp oz. načini, ki jih najdemo po internetu ne prinesejo dolgoročnega uspeha. Vse to je že preizkušeno. Tudi pri tem sistemu potrebujemo dodatne informacije in navodila, ki jih lahko ugotovimo sami, kot npr. PHOBiA ali pa jih dobimo od avtorja. Trditve, da nekaj ne gre, oz. je tako ali tako, se ne skladajo s tem, kar vidimo na blogu na printskrinih. In pridružujem se PHOBiI, ki pravi, da smo nekateri za sistem plačali in objavljanje podrobnosti ni fer ne do nas, ne do avtorja. Sploh ne v primeru, ko se nekdo ni samo "domislil" prodaje, ampak to tudi živi in dokazuje skozi blog.
avatar
Renof

Število prispevkov : 23
Join date : 15/10/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  mija05 on Ned Okt 28, 2012 9:09 am

Pozdrav,bom kar obema odgovoril. Najprej morate razumeti kaj je bistvu nekega foruma, da člani foruma med sabo sodelujejo, si pomagajo z informacijami, svojimi izkušnjami in podobno. Teza, da ni fer do avtorja pisat podrobnosti o nekem igranju je smešna. Avtor skalp kvote igranja je v Angliji in prve objave takega igranja so se pojavile pred osmimi leti. Ob pogledu na stran ponudnika sem ugotovil na kateri način vse se lahko igra, da postopoma delamo profit in sem tudi napisal opcije z namenom, da nekaterim prišparam teh 100€. Ni bilo interesa, ne vprašanj, niti prošnja, da kaj več napišem o tem igranju. Dan danes vsak nekaj prodaja in jaz temu pravim prodajanje megle. Vsak dan se igranju na Betfairu pridružujejo novi igralci in vsak dan je takih kateri pridno z prodajami izkoriščajo take naivneže kateri verjamejo, da bodo kupili toplo vodo. Ampak temu ni tako, ponavadi kupijo strategijo z katero ne vejo kaj bi počeli. Eno morate razumeti, niso vse strategije v prodaji slabe, jih je kar precej dobrih ampak NISO STRATEGIJE ZA VSAKOGAR, tu je poanta. Če pogledamo sedaj skalp strategijo, ne more vsak to igrat, ni za vsakogar. Vsaka strategija ima svoje značilnosti katera rabi določen profil človeka z določenimi lastnostmi. Zakaj vsak ni za vsako strategijo, je več dejavnikov prisotnih, nekomu bo strategija odgovarjala, nekomu ne bo in če se osredotočim samo na skalp kvote za katero je značilno, da se igra z večjimi vložki, nekateri ne zmorejo tega, ne prenesejo fizično plasiranje večjih vložkov in ni nič z njimi narobe ampak kadar plasirajo večji vložek se pojavi, ali razbijanje srca, ali nenormalno potenje, odidejo in ne gledajo naprej kaj se dogaja, enostavno povedano niso taki tipi. V tem je poanta pri nakupih strategij, prej se je treba pozanimat kaj se kopuje, na kaki način deluje strategija katero hočemo kupit, ali bo primerna za mene,mojo banko, moj splošni profil kot osebnost, časovno ali se bo uskladilo z mojim prostim časom in podobno. Take informacije se pa dobijo lahko na raznih forumeh in zaradi tega so forumi, da en drugemu se pomaga pri raznih rečeh. Jaz, če sem napisal glede skalp kvote neka osnovna pravila, nisem nikomur škodoval, najmanj pa avtorju prodaje, ampak avtorju SAMO prodaje, avtor skalp kvote sem že napisal, je v Angliji.
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Ofcajt on Sre Nov 07, 2012 9:58 pm

Mi lahko nekdo od tistih, ki ste že kupili ta sistem prosim pove v kolikšni meri drži ta trditev, da vloženega denarja ne moremo izgubiti? OK razumem, da ko 1x stavimo back oz. lay je potrebno staviti še kontra. Ampak kako je mogoče trditi, da se ravno takrat ne bo zaprl market ZA DALJ ČASA in ne bom mogel zapreti stave? To je edino, kar mi še preprečuje, da si nabavim ta sistem.
avatar
Ofcajt

Število prispevkov : 7
Join date : 09/04/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Orlaya on Sre Nov 07, 2012 10:11 pm

Ofcajt je napisal/a:Mi lahko nekdo od tistih, ki ste že kupili ta sistem prosim pove v kolikšni meri drži ta trditev, da vloženega denarja ne moremo izgubiti? OK razumem, da ko 1x stavimo back oz. lay je potrebno staviti še kontra. Ampak kako je mogoče trditi, da se ravno takrat ne bo zaprl market ZA DALJ ČASA in ne bom mogel zapreti stave? To je edino, kar mi še preprečuje, da si nabavim ta sistem.

Lahko ti potrdim, da se market, če igraš po navodilih, ne zapre. V mojem primeru se ni še nikoli in je stvar točno taka, kot se opisuje. Lp
avatar
Orlaya

Število prispevkov : 36
Join date : 21/03/2012

http://betfair.blogspot.si/

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Renof on Sre Nov 07, 2012 10:50 pm

Orlaya je napisal/a:
Ofcajt je napisal/a:Mi lahko nekdo od tistih, ki ste že kupili ta sistem prosim pove v kolikšni meri drži ta trditev, da vloženega denarja ne moremo izgubiti? OK razumem, da ko 1x stavimo back oz. lay je potrebno staviti še kontra. Ampak kako je mogoče trditi, da se ravno takrat ne bo zaprl market ZA DALJ ČASA in ne bom mogel zapreti stave? To je edino, kar mi še preprečuje, da si nabavim ta sistem.

Lahko ti potrdim, da se market, če igraš po navodilih, ne zapre. V mojem primeru se ni še nikoli in je stvar točno taka, kot se opisuje. Lp

Se podpišem! Vredno je!
avatar
Renof

Število prispevkov : 23
Join date : 15/10/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Ofcajt on Čet Nov 08, 2012 9:27 am

OK thanks, zdaj pa akcija Very Happy
avatar
Ofcajt

Število prispevkov : 7
Join date : 09/04/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  pe37ter on Ned Nov 11, 2012 11:34 am

Pozdravljeni,

pred letom mi je uspelo dobit službo in sem povsem opustil stave. Zdaj pa sem imel dopust in sem spet malo pogledal na betfair in forum in ugotovil, da ni več cashbajbe, ampak cashmam.
Vidim, da je veliko debate o tem novem sistemu za 100€. Mija trdi, da je to sistem skalp kvote. Lahko kdo od tistih, ki ste sistem kupili, potrdi ali ovrže trditev, da gre za skalp kvote. No, za skalp kvote verjetno gre. Vendar, če je sistem res tako uspešen, je pol verjetno kako dodatno pravilo, ki pove kdaj bomo skoraj gotovo uspešni.
Ta 100-evrski sistem igrate med samo tekmo ali opravite vse stave že pred tekmo?

Lp, Peter

avatar
pe37ter

Število prispevkov : 27
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Mammuth on Ned Nov 11, 2012 2:03 pm

Tudi jaz sem bil včasih na naši Cashbaby in sem dolgo odlašal s prijavo na kakšen drug forum. Spremljam debato tukaj in tudi sam sem se pred dnevi odločil za nakup tega sistema. Moram priznat, da doslej sam nisem imel kakšnega posebnega uspeha pri stavah in sem bil prepričan, da gre za še eno že znano zadevo ala skalp kvota. No, saj neke sorte skalp to je, ampak pri klasičnem skalpu slej ko prej izgubiš. Tu pa ne. To je tisto, kar je meni všeč, gre pa tudi za to, da je zadeva mnogo mnogo manj stresna.
avatar
Mammuth

Število prispevkov : 12
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  pe37ter on Ned Nov 11, 2012 8:48 pm

Mammuth je napisal/a:Tudi jaz sem bil včasih na naši Cashbaby in sem dolgo odlašal s prijavo na kakšen drug forum. Spremljam debato tukaj in tudi sam sem se pred dnevi odločil za nakup tega sistema. Moram priznat, da doslej sam nisem imel kakšnega posebnega uspeha pri stavah in sem bil prepričan, da gre za še eno že znano zadevo ala skalp kvota. No, saj neke sorte skalp to je, ampak pri klasičnem skalpu slej ko prej izgubiš. Tu pa ne. To je tisto, kar je meni všeč, gre pa tudi za to, da je zadeva mnogo mnogo manj stresna.

Delaš dobiček le s sistemom ali s sistemom + z navodili avtorja?
avatar
pe37ter

Število prispevkov : 27
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Mammuth on Pon Nov 12, 2012 11:28 am

pe37ter je napisal/a:
Mammuth je napisal/a:Tudi jaz sem bil včasih na naši Cashbaby in sem dolgo odlašal s prijavo na kakšen drug forum. Spremljam debato tukaj in tudi sam sem se pred dnevi odločil za nakup tega sistema. Moram priznat, da doslej sam nisem imel kakšnega posebnega uspeha pri stavah in sem bil prepričan, da gre za še eno že znano zadevo ala skalp kvota. No, saj neke sorte skalp to je, ampak pri klasičnem skalpu slej ko prej izgubiš. Tu pa ne. To je tisto, kar je meni všeč, gre pa tudi za to, da je zadeva mnogo mnogo manj stresna.

Delaš dobiček le s sistemom ali s sistemom + z navodili avtorja?

Ko enkrat obvladaš, ne potrebuješ več pomoči in delaš le s sistemom. Stari mački verjetno ne potrebujejo pomoči. Glede na to, da jaz doslej nikoli nisem imel omembe vrednega dobička, k večjemu minus, pa sem sam potreboval tudi pomoč. In vsaka čast avtorju - vedno sem dobil in dobim odgovor na vsako vprašanje in to vedno zelo hitro.
avatar
Mammuth

Število prispevkov : 12
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Gost on Tor Nov 13, 2012 4:08 pm

V temo se vključujem z namenom dojave, da bom drugi mesec objavil pravila igranja tega sistema, bolj iz firbca, kot pa nekakšnih nadejanj. Bi jih že sedaj ampak mi nakup sistema finančno ne znese, ker sem imel neplanske stroške (poplava).
Pomisleki o ne-fer do avtorja in ostalih, ki ste sistem kupili in ga uporabljate, v današnjih časih ne pali. V bistvu je že skorej vse povedano, manjka le še pika na I....
V primeru javne objave, ni rečeno, da bodo sedaj vsi tako igrali....smešno...oz. če bi mi čas dopuščal, bi po temeljitem brskanju na netu verjetno našel kaj identičnega, free seveda.
V primeru, da pa neučakani želijo sistem imeti že prej objavljen, se lahko spelje akcija po 5 € na vsakega. Dvajset forumašev verjetno ne bo težko najti. Eden pobira, na koncu pa objavi....bi prevzel akcijo ampak res, me kači keš in čas. Takšne akcije za skupno dobro so ustaljena praksa!!!
avatar
Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Mammuth on Tor Nov 13, 2012 4:51 pm

MaGol je napisal/a:V temo se vključujem z namenom dojave, da bom drugi mesec objavil pravila igranja tega sistema, bolj iz firbca, kot pa nekakšnih nadejanj. Bi jih že sedaj ampak mi nakup sistema finančno ne znese, ker sem imel neplanske stroške (poplava).
Pomisleki o ne-fer do avtorja in ostalih, ki ste sistem kupili in ga uporabljate, v današnjih časih ne pali. V bistvu je že skorej vse povedano, manjka le še pika na I....
V primeru javne objave, ni rečeno, da bodo sedaj vsi tako igrali....smešno...oz. če bi mi čas dopuščal, bi po temeljitem brskanju na netu verjetno našel kaj identičnega, free seveda.
V primeru, da pa neučakani želijo sistem imeti že prej objavljen, se lahko spelje akcija po 5 € na vsakega. Dvajset forumašev verjetno ne bo težko najti. Eden pobira, na koncu pa objavi....bi prevzel akcijo ampak res, me kači keš in čas. Takšne akcije za skupno dobro so ustaljena praksa!!!

Se ne strinjam in mislim, da se še marsikdo ne. Nekateri smo sistem kupili. Pa brez zamere.
avatar
Mammuth

Število prispevkov : 12
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  3palme on Tor Nov 13, 2012 5:15 pm

Tudi sam sem sistem kupil in bi rad izmenjal izkušnje,uspehe in neuspehe.Ker vsi vse vemo in hkrati ne smemo govorit nič, sem poskušal preko pm vspostavit kontakt z osebki na forumu.Ker ni bilo nobenega odziva (sebičnost je slovenska lastnost) zdaj pozdravljam idejo, da se sistem objavi in pokomentira. Tako ali tako ni nič takega v sistemu kar ni Mija že v svojih postih napisal.
avatar
3palme

Število prispevkov : 10
Join date : 21/05/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Renof on Tor Nov 13, 2012 5:17 pm

Se strinjam z Mamutom. Ne podpiram promoviranja skupinskih nakupov, vsak pa se lahko sam odloči za nakup ali pa tudi ne.
avatar
Renof

Število prispevkov : 23
Join date : 15/10/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: kaj mislite

Objavlja  Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Stran 3 od 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu