Bet-Trade- SHEMA

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  mija05 on Ned Dec 08, 2013 8:23 pm

Da dodam, servisa nisem odprl, da bi se kaj prodajalo ampak zaradi samega trenda v tem poslu kjer vsak hoče z prodajo samo zaslužit in je sama nategancija prodaje z bajnimi profiti z namenom, da se pridobi na lahek način do sredstev. Drugo zakaj sem odprl servis je, da zaščitim nekatere pred takimi prodajami in pokažem ,da ni vse tako rožnato kot neki pišejo in hočejo z pradajo zaslužit na lahek način, tretje je pa projekt katerega razvijam kar nekaj časa in so člani servisa prisotni pri razvijanju projekta. Pomeni, vsi smo na enem vlaku kateri pelje ampak bomo videli kam nas bo pripeljal. Koliko bom in sem v tem uspel bo pokazal čas,do sedaj lahko povem, da so rezultati dobri in nekateri člani servisa šele sedaj razumejo kako je borza Betfair in cel program usklajen in ,da ni tako enostavno kakor to nekateri hočejo prikazat.Lp
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  rossi on Ned Dec 08, 2013 10:37 pm

Verjamem tvojim dobrim namenom. Vem, da je veliko (večina) prevarantov. Zaenkrat še na netu nisem našel sistema, ki bi prinašal dobiček. Edino varno zaenkrat se mi zdi trajdanje pred tekmo in med polčasom. Pa še tu je potrebna velika disciplina. In tudi to vem, kako dobro so marketi usklajeni, tako da me res zanima kaj si uspel odkrit. Na Betfairu se sicer včasih na različnih marketih da sestavit 100 % stavo (sure bet), vendar je pol problem 5% provizija, ki te pahne nazaj pod 100%.

Prebiral sem tvoje poste že na cashbajbi in sedaj še tukaj in vedno si zagovarjal to, da so stvari javne in da se ničesar ne prodaja. Ampak pol trenutno delaš kontra, kajti servis je zaprtega tipa. In če sem prav razumel, praviš, da je shema zastonj, ampak plačat je pa treba obvezen tečaj. To je zame prodaja. Ne trdim, da hočeš nategovat ljudi, ker resnično verjamem, da je tvoja shema dobičkonosna. Trdim le, da jo vendarle prodajaš.

Praviš, da želiš ljudem pokazat,da ni vse tako enostavno (sam dobro vem da ni). Ampak sedaj to kažeš le peščici ljudi, a ne bi bilo pol bolje, da bi to pokazal vsem.

Jaz ti z veseljem pomagam pri razvoju. Povej mi, če imaš kako nalogo zame in jo bom vestno opravil.

Lp


avatar
rossi

Število prispevkov : 8
Join date : 06/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  mija05 on Pon Dec 09, 2013 12:00 pm

rossi, stvari so javne dokler se skupina ne odloči drugače, vsi kateri so hotli z mano sodelovat so imeli možnost, pobrali smo članarino z katero razvijamo strategije,tudi jaz sem jo plačal in tu ne moremo govorit o kaki prodajah, je skupnost ljudi kateri med sabo sodelujemo. Normalno ,da smo imeli stroške pri samem projektu in stroške nosimo vsi člani.Za nove člane velja enaka štartna pozicija, tečaj, vsak kateri se hoče pridružiti servisu ima obvezen tečaj, jaz z posameznikom obdelam gradivo katero so člani servisa že obdelali in če kdo hoče sodelovat pri projektu je pogoj tečaj in enaka štartna osnova kot ostali člani. Ne morem nekoga sprejet v članstvo, mu poslat dokumente in pustit naj se znajde, to ne gre. Ne vem, kako ne razumeš, kadar se neka skupina organizira, potem je treba pravila spoštovat in kot sem napisal, vsak ima možnost se pridružit ampak pod enakimi pogoji in obveznostmi kot jih imamo že člani servisa. Tu na forumu ne bom več dajal odgovora, če kaj ni jasno imaš moj mail na mojem blogu.Lp
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  tecajnik on Pet Jan 10, 2014 9:46 pm

Sam nisem imel kaj dosti pojma o Betfairu. Sem pa prek forumov slučajno naletel na Mijin blog. Po vseh njegovih objavah sem se odločil za tečaj. Mija me je najprej podučil o Betfairu, nato pa še igranje s shemo. Vse skupaj poteka čisto preprosto, dobiš literaturo v wordu nato pa še pomoč prek mailov in skype-a.
Rossi in podobni, prijavite se na tečaj, Mija res obvlada. Ok, če kateri res obvlada Betfair, bi mu verjetno bila že literatura dovolj, ampak vseeno mislim, da je literatura + tečaj najboljša izbira.
avatar
tecajnik

Število prispevkov : 2
Join date : 10/01/2014

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  rossi on Sre Feb 12, 2014 8:30 am

Tecajnik, predvidevam da zdaj že dobro poznaš Betfair. Iskreno povej, je tvoje mnenje še vedno, da potrebuješ tečaj za igranje sheme ali bi ti bila zdaj zgolj literatura dovolj?
In kakšni so kaj uspehi s shemo?
avatar
rossi

Število prispevkov : 8
Join date : 06/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  tecajnik on Sob Feb 15, 2014 1:31 pm

Mislim, da bi sedaj bila dovolj zgolj literatura. Če pa ne poznaš Betfair-a pa rabiš še tečaj.
Rezultati: banka počasi a vztrajno raste. Jaz sem zadovoljen s shemo.

Lp
avatar
tecajnik

Število prispevkov : 2
Join date : 10/01/2014

Nazaj na vrh Go down

Re: Bet-Trade- SHEMA

Objavlja  Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu