Lahko mi rečete tudi megla

Go down

Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Admin. on Ned Dec 15, 2013 8:52 am

EnergijaDenarja.blogspot.com je povezava do mojega bloga. Preden me obtožite prodajanja megle, mi dovolite, da navedem samo nekaj dejstev:

  • Običajni prodajalci megle ponavadi predstavljajo neke statistične rezultate svojih stav in potem od vas želijo iztržiti denar za nekaj, česar vam vnaprej ne pokažejo, pač pa vam "zagotovijo", da vse to lahko dosežete tudi vi.


  • Nakupi megle običajno niso poceni: najugodnejši se začnejo že nekje od 50€ naprej, kar se meni zdi absolutno preveč za nekaj, kar ni nujno, da bo zares delovalo. Prodajalec megle ima v glavi samo zaslužek, ne pomisli pa, kakšen človek je kupec, kakšen je njegov način življenja, koliko ima časa za stave...


  • Moj Kalkulator, o katerem govorim na blogu, v pregled dobite brezplačno. Pri športnih stavah možnost za večjo uspešnost vidim v matematičnih in statističnih izračunih, saj temu največ časa posvetijo tudi stavnice.


  • Lahkega zaslužka pri stavah ni. Prirejene statistike (90 in več % uspešnost je zagotovo megla - zakaj bi nekdo nekaj prodajal, če lahko zasluži s stavami na tako lahek in zanesljiv način?), lažni odzivi domnevnih kupcev (e-maili na straneh prodajalcev) in podobne zadeve so jasen znak, da gre za nateg.


  • Po drugi strani pa sama zagovarjam tudi to, da je vsak sam gospodar svojega denarja in da ga lahko vloži kamorkoli - tudi za nakup stavnega sistema od prodajalca megle. Informacij na spletu je dovolj in vsak se sam odloča, čemu bo verjel.


  • Večina igralcev športnih stav je moškega spola, ženske so v tem svetu redkost. Naj vam torej zaupam še nekaj, kar iz bloga ni razvidno, je pa nakazano v prejšnji alineji: čeprav se podpisujem z Admin . (pika)... sem dekle.

Tako, toliko sem želela povedati, zdaj pa zaradi mene lahko napišete tudi to, da sem povsem običajna prodajalka megle.

Admin .

EnergijaDenarja.blogspot.com
avatar
Admin.

Število prispevkov : 3
Join date : 15/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  rossi on Pon Dec 16, 2013 4:14 pm

Pozdravljena,

lepo je videti, da je tudi kakšna ženska med nami  Very Happy 

Pogledal sem tvoj blog in tam videl, da ponujaš kalkulator. Kaj v tem excelu imaš kake strategije?

Lp
avatar
rossi

Število prispevkov : 8
Join date : 06/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Admin. on Pon Dec 16, 2013 5:27 pm

V bistvu so v excelu narejeni programi, s katerimi si olajšaš delo pri stavah (predvsem Betfairu, lahko pa tudi drugje). Je pa res, da so nekateri izpeljanke iz določenih sistemov, vendar še niso vsi vključeni. Moraš vedeti, da ni malo dela, da to narediš, lahko pa rečem, da se bom potrudila in bom Kalkulator konstantno posodabljala. Kot sem že napisala, sem zagovornica matematičnih in statističnih izračunov in sem prepričana, da je tukaj pot do uspeha. Je pa odločitev vsakega posameznika, na kakšen način bo vlagal svoj denar. Športne stave zame niso igre na srečo, pač pa vlaganje in temu bolj ali manj uspešno sledim.
avatar
Admin.

Število prispevkov : 3
Join date : 15/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Klemen17 on Čet Dec 19, 2013 4:02 pm

Ma ste smešni eni ej - VročaEnergija LoL.... No sem napisal mail temu Adminu, (ženski ali moški) pač kar si že. In seveda dobil excel datoteku. V tej datoteki ni popolnoma nič novega in navajša da je dosti dela, ja seveda je če pa moreš naredit kalkulator kot jih je na internetu za free povsod, mrgolijo. Nevem, kako lahko folk zavajate z vsemi temi svarmi, ki so proste na internetu in jim ponujate neke strategije in kalkulatorje. Točno ti "kalkulatorji", ki so v tem excelu, so prosto dostopni samo v google vpišeš in že dobiš povsem free naslove. No in točno teh pet je opisanih na strani Eurostave (http://lmgtfy.com/?q=eurostave). Tako da folk, ne se zaletavat v nekaj kar je k...., podomačeno povedano, malo je treba vpisat v google in se marsikaj najde, res pa je, da bi radi vsi na hitro zaslužili, saj smo ljudje vsi krvavi pod kožo, ampak ja, težko je v tem poslu iz danes na jutri. Treba je marsikaj potestirati in testirati. No v glavnem ti nisi prevarant ampak ti si en VELIK PLAGIATOR!!!

 Razz Razz 
avatar
Klemen17

Število prispevkov : 67
Join date : 07/03/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Admin. on Čet Dec 19, 2013 9:14 pm

Vsi sistemi oz. vsa megla, ki se na spletu prodaja, ni nič novega in je vse plagiat. Vsak tak prodajalec zavaja ljudi in obljublja hitre zaslužke in to brez da bi kupec vnaprej vsaj približno vedel, kaj bo dobil. Kot sem že napisala, je informacij na spletu dovolj in se vsak sam odloči, za kaj bo trošil svoj denar. Moj kalkulator oz. plagiat kot mu praviš ali pa meglo dobiš brezplačno in se šele potem, ko enkrat vidiš, kaj to je, odločiš o tem, ali ga še potrebuješ ali ne. Nekateri ga želijo, drugi pa pač ne, ljudje smo si različni.
avatar
Admin.

Število prispevkov : 3
Join date : 15/12/2013

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Mammuth on Sob Dec 21, 2013 2:17 pm

Meni se pa to ne zdi nateg. Je že res, da ni nič novega, vendar kolikor jaz razumem zadevo, ni stvar samo v tem excelu, ampak v njeni "pomoči" (naj bi dobil po mailu), če temu lahko tako rečemo. Jaz sem sicer že dolgo v stavnih vodah in tega ne potrebujem, vendar pa kak začetnik mogoče potrebuje tako ali podobno vodenje. Spet je res, da je vse na internetu, sploh je tega veliko v angleščini, vendar pa so ljudje, ki pač ne iščejo stvari sami in želijo, da jim nekdo pove. In zakaj ne bi nekaj plačali za to, kar želijo imeti? Njihova odločitev, se pa strinjam z zgornjimi trditvami, da nikoli ni OK prodajati nekaj, kar vnaprej ne pokažeš. In temu v tem primeru ni tako. Toliko od mene pa lep pozdrav.
avatar
Mammuth

Število prispevkov : 12
Join date : 11/11/2012

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  mija05 on Sob Dec 21, 2013 10:04 pm

Pozdrav, ne bom se spuščal v kake vode se gospodična ali gospa podaja,ker zadeve ne poznam. Verjetno je kaj z zvezi raznih strategij, izdelano v excel programu in je bolj pregledno, verjetno tudi kot dobrodošel pripomoček za začetnike in o tem ne bi komentiral. Je pa nekaj drugega in imam nekaj že iskušenj. Podal bi samo moje mnenje z zvezi podpore prek elektronske pošte. Zadeva kot je Betfair je tako kompleksna, da je zelo težko razlagat nekomu preko elektronske pošte. Splošno znano je, da tudi še tako dobra razlaga v pisni obliki, ne doseže take kakovosti razumevanja kot bi si želeli. Za vsak delček razlage se pojavi precej potpitanja s trani bralca kar je na težavnostjo stopnjo igranja na borzi pri vseh strategijah razumljivo. Tudi direktni kontakt kot ga jaz prakticiram -SKYPE se je izakazal za pomankljiv v pisni obliki in je dosti lažje v pogovorni obliki. Kadar se neka tema z neko strategijo odpre in se začne komunikacija, vprašanj ni kraja, zakaj, ker dokument ali strategijo ni moč tako napisat ali izdelat, da bi samo z dokumentom si lahko kdo pomagal, so razni filmi, materiala polno ampak to nima teže kadar se začne delo na borzi z pravim denarjem. Bi vsi bili milijonarji, če bi literatura katera kroži bila uporabna. V primeru, da se pa še pojavi naval za produkt z podporo preko maila in se vprašanja vrstijo kar po tekočem traku, zadeva postane neobvladljiva in pomoč zelo površna brez uspeha. Toliko, je samo moje mnenje glede potpore preko maila. Mogoče je pa produkt ali produkti toliko dodelan, da pač bo razumljiv in ne bo potrebno dodatnih kontaKtov prek maila, dvomim in sem že napisal prej zakaj dvomim.Lp
avatar
mija05

Število prispevkov : 51
Join date : 12/10/2012

http://mija05.blogspot.com/

Nazaj na vrh Go down

Re: Lahko mi rečete tudi megla

Objavlja  Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu