under 2,5
4 posters
Stran 1 od 1
under 2,5
Zdravo. Verjetno se me še kdo spomni z foruma cashbaby...
No zanima me če je kdo že poskušal s sledečo "strategijo": tekma katere rezultat je 0-0 v 40 minuti backamo under 2,5, počakamo na polčas (kvota za under 2,5 pade) in nato stavo prodamo ali razdelimo. Če pade gol v tistih 6-8 minutah lahko prodamo stavo takoj z manjšo izgubo ali pa čakamo drugi polčas kjer kvota za under ponovno pada in prodamo s še manjšo izgubo ali pa brez.
Kaj menite o tem vi?
Lep pozdrav
No zanima me če je kdo že poskušal s sledečo "strategijo": tekma katere rezultat je 0-0 v 40 minuti backamo under 2,5, počakamo na polčas (kvota za under 2,5 pade) in nato stavo prodamo ali razdelimo. Če pade gol v tistih 6-8 minutah lahko prodamo stavo takoj z manjšo izgubo ali pa čakamo drugi polčas kjer kvota za under ponovno pada in prodamo s še manjšo izgubo ali pa brez.
Kaj menite o tem vi?
Lep pozdrav
Nazadnje urejal/a dejrum Pet Mar 23, 2012 4:11 pm; skupaj popravljeno 2 krat
dejrum- Število prispevkov : 17
Kraj : mb
Re: under 2,5
Hej hej.
Tudi jaz sem že malo o tej smeri Under 2.5, kot si ga ti omenil. Vendar še mi ni uspelo potestirat sledečega. Bom poskusil danes kaj potestirat, pa potem napišem sledeče rezultate, pa kako rečemo na to
Tudi jaz sem že malo o tej smeri Under 2.5, kot si ga ti omenil. Vendar še mi ni uspelo potestirat sledečega. Bom poskusil danes kaj potestirat, pa potem napišem sledeče rezultate, pa kako rečemo na to
Klemen17- Število prispevkov : 67
Prvič, pred kratkih, ko sem želel navidezno testirat to strategijo, se mi je zgodilo sledeče. (res pa je da nisem izbiral tekem za to strategijo, probal kar je bilo "in play"v danem trenutku)
Do 40 minute je bil rezultat 0-0, odločim se za back under 2.5, prvi gol pade v 42 min, drugi gol pade v 43 min, tretji gol pa v 47 min.
Kaj v tem primeru?
Do 40 minute je bil rezultat 0-0, odločim se za back under 2.5, prvi gol pade v 42 min, drugi gol pade v 43 min, tretji gol pa v 47 min.
Kaj v tem primeru?
kukuc- Število prispevkov : 10
uf to pa je situacija ne vem kako bi to rešil, mogoče če bi kaj drugega stavil po prvem padlem zadetku..naj kdo drug kaj doda če ve s kakšno stavo bi se iz tega izvlekel..
Miha- Število prispevkov : 127
Ja tako kot je dajrum napisal, druge verjetno ni
Se pravi, če prav razumem..po drugem golu layam LNG, se pravi v 43 min? V 45 min je HT. Ali po HT čakam na LNG in prodam? Ker kakor vem je market LNG upoštevan do konca tekme in ne do HT. Sem prav razumel?
Mislim, da boš teško prodal med HT oz. takoj po HT under 2.5 če je pado gol med 40 - HT. Drugače pa LNG velja do konca tekme. Do HT bi pa lahko dal lay HT CS Kvota pa bi bila tam nekje 1.1 verjetno. trenutni rezultat (1:0 oz. 0:1).
Se pravi, ker je bil v 43 min rezultat 2:0 bi layal ta rezultat do polčasa?
To je tak ne, odvisno kolko bi kateri raskiral. Lahko daš LNG, Lay HT CS
Stran 1 od 1