CashMam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lay nefavorit & Lay next goal favorit

2 posters

Go down

Lay nefavorit & Lay next goal favorit Empty Lay nefavorit & Lay next goal favorit

Objavlja  Orlaya Čet Apr 19, 2012 11:38 am

Nekje na tem forumu je omenjena strategija Lay nefavorit & Lay next goal favorit.

V originalu gre omenjena strategija takole:
• Kvota za nefavorita v MATCH ODDS MARKETU ne sme biti večja od 7.5
• Kvota na favorita v NEXT GOAL MARKETU mora biti manjša od 1.8

Primer:
MATCH ODDS: nefavorit ima kvoto 6, NEXT GOAL: favorit ima kvoto 1.6
Stavimo LAY 10€ po kvoti 6 (liability 50€) in hkrati tudi LAY 10€ po kvoti 1.6 (liability 6€).
V večini primerov bo favorit dosegel prvi gol, kar pomeni, da takoj izgubimo 6€, vendar kvota na nefavorita običajno zraste dovolj, da stavo prodamo z dobičkom (ali pa pustimo in upamo, da nefavorit ne bo zmagal, lahko pa izenači). Seveda se bo zgodilo tudi, da bo nefavorit dosegel prvi gol. V tem primeru dobimo 10€, smo pa izpostavljeni velikemu liabilitiyu na MATCH ODDS Marketu. V tem primeru je potrebna odločitev o nadaljnji akciji: ali pustimo in upamo na izenačenje ali pa prodamo stavo z manjšo izgubo. Če gola ne bo, potem dobimo 20€. Kljub temu pa sistem v primeru, da gola ni do polčasa, priporoča prodajo obeh stav, čeprav je običajno potrebno sprejeti manjšo izgubo.

Ima mogoče kdo kaj izkušenj s to strategijo? Jaz sem poskusil na treh tekmah in vsakič je favorit povedel in potem dvakrat tudi zmagal in enkrat igral neodločeno. Stave pa v nobenem primeru nisem prodajal. Tako da doslej je bilo tole zame zelo uspešno.
Orlaya
Orlaya

Število prispevkov : 36

http://betfair.blogspot.si/

Nazaj na vrh Go down

Lay nefavorit & Lay next goal favorit Empty Re: Lay nefavorit & Lay next goal favorit

Objavlja  pe37ter Čet Nov 15, 2012 11:34 am

1. Orlaya, še igraš to strategijo? Kak je uspeh?

pe37ter
pe37ter

Število prispevkov : 27

Nazaj na vrh Go down

Lay nefavorit & Lay next goal favorit Empty Re: Lay nefavorit & Lay next goal favorit

Objavlja  Orlaya Čet Nov 15, 2012 6:25 pm

Takrat sem se, bilo je nekaj uspeha, a nič posebnega, potem sem pa pustil to. Morda bi bilo treba kaj nadgraditi... mogoče ima kdo kako idejo.
Orlaya
Orlaya

Število prispevkov : 36

http://betfair.blogspot.si/

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh