CashMam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

betfair in konjske dirke

+7
PHOBiA
GKeko
BioLemons
dejrum
ERKO
player178
100jko
11 posters

Go down

betfair in konjske dirke Empty betfair in konjske dirke

Objavlja  100jko Sob Maj 26, 2012 12:29 pm

Vsekakor se mi zdijo konjske dirke šport kjer se da najhitreje zaslužit. To pa predvsem zaradi tega ker so konji kot dejavnik lahko nepredvidljivi. Lahko imajo slabo prebavo, padajo na ovirah, se zapletejo z drugim konjem,.....kakorkoli obilo nepredvidljivih faktorjev.

Skratka do sedaj sem uspešno igral serije layanja favoritov in sicer sem iskal kvote do nekje 2.9, če je imel favorit večjo kvoto sem enostavno layal favorita da ne bo med prvimi tremi oziroma prvimi dnevi.

In kaj se je zgodilo po 2 letih igranja? Zašel sem v črno serijo kjer je kar 8 favoritov zapored zmagalo. Ne samo da so bili med prvimi tremi, tej konji so dejansko zmagali dirko. S tem sem seveda izgubil ves svoj kapital saj sem igral strategijo dupliranja. Če je konj favorit zmagal sem enostavno na naslednji dirki za toliko več layal konja favorita.

Skratka sedaj sem začel z minimalnimi vložki drugo strategijo na konjskih dirkah in sicer dajem nek znesek ob kvoti na začetku tekme na lay. Back naštimam recimo za 0.2 kvote višje kot je bila vplačana kvota za lay. Stavo mi ponavadi sprejme v roku 30 sekund. Pazim edino to, da so dirke dolge (recimo 2, 3 milje).

Ima kdo s tem ali čim podobnim kake izkušnje? Dejansko od vseh igranih tekem do sedaj ni bilo sploh nobenih problemov s sprejetjem kvote v prvi minuti dirke.

Naj povzamem če dam na lay kvoto 3 100 € in nato teh 100€ dam na kvoto 3.2 in mi to kvoto seveda sprejme dobim v primeru zmage konja na katerega sem stavil dobim ven 20 € čistega dobička. Če ta dobiček prerazporedim na vse konje znaša dobiček ne glede na to kod zmaga 6,25 kar se mi ne zdi sploh slabo za minuto dela. Če predpostavim da lahko na dan odigramo vsaj 20 takih tekem je to po mojem mnenju ogromno.

Kaj pravite? Je to dejansko realno možno ali tiči kje kaka zanka, ki je nisem videl?
100jko
100jko

Število prispevkov : 9

Nazaj na vrh Go down

betfair in konjske dirke Empty Re: betfair in konjske dirke

Objavlja  player178 Sob Maj 26, 2012 4:52 pm

Mogoče bi probal naprej na geek toy z traning mode.
player178
player178

Število prispevkov : 16

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  ERKO Sob Maj 26, 2012 9:18 pm

kaj je geek toy kje dobiš

ERKO
ERKO

Število prispevkov : 2

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  player178 Ned Maj 27, 2012 7:30 am

To je program za trgovanje, dobiš ga tukaj http://www.geekstoy.com/index.php/download.html
player178
player178

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  player178 Ned Maj 27, 2012 7:31 am

Je pa za plačat zdej po noven nažalost.
player178
player178

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dejrum Tor Maj 29, 2012 4:33 pm

Lahko kdo razloži kaj pomenijo oznake m in f npr. 1m4f vem da gre za dolžino dirke...
Pa oznake kot so Mdn, Hrd, Hcap...
dejrum
dejrum

Število prispevkov : 17
Kraj : mb

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  BioLemons Tor Maj 29, 2012 8:09 pm

1m4f= 1 milja in 4 furlong. 1 furlong= 201meter. Praktično, vse kar je manj od te razdalje je že šprint (štartajo iz blokov).

Pa oznake kot so Mdn, Hrd, Hcap...
To so oznake za vrsto dirk:
Mdn-maiden: tekma kjer dirkajo konji ki niso še nikoli zmagali
Hrd- hurdles: dirka čez ovire
Hcap- handicap: dirka kjer določenim konjem, ki so favoriti naložijo dodatno težo, da se ralike med boljšimi in slabšimi zmanjšajo.
BioLemons
BioLemons

Število prispevkov : 3

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dejrum Sre Maj 30, 2012 3:06 pm

Zakaj pa igraš samo dirke, ki so dolge?
dejrum
dejrum

Kraj : mb

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  ERKO Sre Maj 30, 2012 7:50 pm

Zanima me če gdo ima kakšno dobro strategijo za konjske dirke.jaz sem igrak na drugega favorita po 5 doblenih 1 porz Shocked
ERKO
ERKO

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  GKeko Sob Jun 02, 2012 7:06 am

dejrum je napisal/a:Zakaj pa igraš samo dirke, ki so dolge?
traja malo dlje cajta in lahko med dirko kaj prodaš. Šprinti so jebeni, kr ne uspeš nič kaj nardit.. razn dat na favorita in upat da zmaga.
GKeko
GKeko

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  100jko Ned Jun 03, 2012 9:56 am

Js sm osebno še vedno mnenja da se da na konjskih dirkah največ in najhitreje zaslužit. To pa predvsem s prodajami med samim začetkom dirke. A še kdo drug prakticira kaj podobnega. A ma kdo kake izkušnje glede tega da nam jih zaupa? Predvsem kje so lahko kake pasti pri takih hitrih stavah na lay pa potem takoj na back. Glede na denar ki se vrti na dirkah morejo nekateri ogromno zaslužiti me pa zanima na kak način igrajo taki profiji.
100jko
100jko

Število prispevkov : 9

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  PHOBiA Ned Jul 22, 2012 11:07 pm

Profiji v veliki večini igrajo pre match trading (scalping), ki prinaša vrtoglave zneske, če se razumeš v graf in gibanje kvot. Resistance line, support line, trend... vse to se upošteva in se lahko v veliki meri pred samim začetkom dirke izkoristi gibanje kvot in profit v samo nekaj sekundah. Trenutno se tudi sam učim tega postopka na res minimalnih zneskih in skrajno previdno.

Je pa pri konjih ogromno dejavnikov, ki vplivajo na njihovo predstavo. Najbolj pomemben dejavnik je podlaga, na kateri tečejo. Če je konj ne mara, ga lahko jaha bog, pa ne bo zmagal. Potem je pomembno ali konj tekmuje v višjem razredu kot običajno in ali je v tem razredu "domač". Recimo konj je na zadnji dirki tekel v Class 5 in bil 4 od 8, zdaj pa gre teč v Class 4. Takega konja je dobro layati. Potem ali od zadnje tekme konkretno spreminja dolžino teka (s šprinta do 2m+), kdaj je nazadnje tekel (če v zadnjih 30 dneh ni dirkal, se šteje, da je njegov fitness slabši, tako kot pri ljudeh). Važen je njegov official rating, jockey, trainer, forma, teža, ki jo nosi, ali je course ali distance winner, razdalja v prejšnji dirki, če nosi kako obutev itd. Ogromno je tega.
PHOBiA
PHOBiA

Število prispevkov : 74

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  joze1 Pon Jul 23, 2012 8:03 am

PHOBiA je napisal/a:Profiji v veliki večini igrajo pre match trading (scalping), ki prinaša vrtoglave zneske, če se razumeš v graf in gibanje kvot. Resistance line, support line, trend... vse to se upošteva in se lahko v veliki meri pred samim začetkom dirke izkoristi gibanje kvot in profit v samo nekaj sekundah. Trenutno se tudi sam učim tega postopka na res minimalnih zneskih in skrajno previdno.

Kje se to lahko naučiš?
joze1
joze1

Število prispevkov : 10

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  PHOBiA Pon Jul 23, 2012 10:27 am

Osebno sem nekaj dni opazoval grafe...
PHOBiA
PHOBiA

Nazaj na vrh Go down

betfair in konjske dirke Empty ce imas kaksno dobro straegijo kupim 070 561 473 dobro placam

Objavlja  jan100 Ned Jun 02, 2013 9:07 pm

PHOBiA je napisal/a:Osebno sem nekaj dni opazoval grafe...
kupim dobro stategijo 070 561 473 dobro placal ,lp
jan100
jan100

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  mackon Pon Jun 03, 2013 8:30 am

Dajmo mal tole oživet. Tole pred dirko trejd je res full zanimivo. Kako vam kaj gre
mackon
mackon

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  pe37ter Pon Jun 03, 2013 9:01 am

100jko je napisal/a:
Naj povzamem če dam na lay kvoto 3 100 € in nato teh 100€ dam na kvoto 3.2 in mi to kvoto seveda sprejme dobim v primeru zmage konja na katerega sem stavil dobim ven 20 € čistega dobička. Če ta dobiček prerazporedim na vse konje znaša dobiček ne glede na to kod zmaga 6,25 kar se mi ne zdi sploh slabo za minuto dela. Če predpostavim da lahko na dan odigramo vsaj 20 takih tekem je to po mojem mnenju ogromno.

Kaj pravite? Je to dejansko realno možno ali tiči kje kaka zanka, ki je nisem videl?

Ko staviš lay 3 100€ je liability 200€. Z back 3,2 dobiš 6,25€ na tekmo.
200€ / 6,25€ = 32. Torej, za dobiček 200 € potrebuješ 32 dobljenih trajdov. Na 1 od 33 tekem pa se ti lahko zgodi, da tvoja back stava 3,2 ne bo vplačana in pol boš spet na nuli. Tu jaz vidim zanko.
Če bo kvota začela padat takoj na začetku in back stava ne bo vplačana, boš verjetno še malo počakal in pol se zna zgodit, da kvota močno pade, ko se ti več ne bo splačalo vplačat back kvote z izgubo in na koncu konj zmaga in izgubiš teh 200 €.

Izgubljenih 8 layev zapored:
Denimo, da si vedno lay-aš kvoto 3. Verjetnost, da zmaga konj z kvoto 3 je 33%. Da zadeneš 8 tekem zapored, kjer zmaga konj s kvoto 3 je verjetnost 0,015%. Torej, po statistiki se bo v enem od 6561 poskusov zgodilo, da bo na 8-ih dirkah zapored zmagal konj s kvoto 3.

Pogljemo še kvoto 2,5. Verjetnost za zmago konja je 40%. Verjetnost za 8 zaporednih zmag je 0,065%. Torej, se bo v enem od 1526 poskusov zgodilo, da bo na 8-ih dirkah zapored zmagal konj s kvoto 2,5.

Ti pa si v dveh letih verjetno stavil nekje na 365 dni * 2 leti * 5 tekem na dan = 3650. In je povsem realno, da se ti je to zgodilo.

Nazadnje urejal/a pe37ter Pon Jun 03, 2013 9:54 am; skupaj popravljeno 2 krat
pe37ter
pe37ter

Število prispevkov : 27

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  mackon Pon Jun 03, 2013 9:21 am

hand
mackon
mackon

Nazaj na vrh Go down