Betfair ne dela!
2 posters
Stran 1 od 1
Betfair ne dela!
Majkemi, se je komu že zgodilo, da bi, ko imaš veliko stavo v igri, Betfair crknil? Sem mel par stotakov v igri na tekmi PSV - Dnipro. Potem pade gol in kar naenkrat se kvote več ne vzpostavijo niti ni možno plasirati nobenega zneska, vsakih par minut je pisalo suspended... Sem mislil, da se bom ubil. Pa brez denarja na drugih stavnicah sem bil, sem pa zaradi nakupa preko spletne trgovine že dosegel limit na Visi, tako da nakazilo ni bilo mogoče.
No, situacijo sem nato rešil tako, da mi je frend nakazal na moneybookers in mi rešil vložek, v bistvu sem mel še nekaj profita.
V takih primerih bi po mojem mnenju moral Betfair vsakemu vrniti vložek na tisti tekmi nazaj, ker zaradi njihovih problemov se potem človek lovi in živcira, po možnosti še zgubi denar
No, situacijo sem nato rešil tako, da mi je frend nakazal na moneybookers in mi rešil vložek, v bistvu sem mel še nekaj profita.
V takih primerih bi po mojem mnenju moral Betfair vsakemu vrniti vložek na tisti tekmi nazaj, ker zaradi njihovih problemov se potem človek lovi in živcira, po možnosti še zgubi denar
PHOBiA- Število prispevkov : 74
Re: Betfair ne dela!
Zadnje čase opažam, da je kar pogosto, da je stran www.betfair.com nedosegljiva. So za to krive posodobitve ali imajo kake druge težave?
Če so razlog posodobitve - imajo na betfair-u kje objavljeno kdaj bodo delali posodobitve in bo stran nedosegljiva?
Včeraj sem prišel ob polnoči domov in sem po nekje ob 1h hotel pogledat na betfair (kako kaj kaže - ker zadnje čase še samo trajdam) in mi ni odprlo strani. Vse druge spletne strani so mi normalno delovale.
Pa tudi ob sobotah ob 16h ali pa malo čez (v času, ko je največ tekem v Angliji) pogosto zašteka. Ampak tu je kriva prezasedenost strežnika.
So pa ti izpadi velik problem pri trajdanju.
Če so razlog posodobitve - imajo na betfair-u kje objavljeno kdaj bodo delali posodobitve in bo stran nedosegljiva?
Včeraj sem prišel ob polnoči domov in sem po nekje ob 1h hotel pogledat na betfair (kako kaj kaže - ker zadnje čase še samo trajdam) in mi ni odprlo strani. Vse druge spletne strani so mi normalno delovale.
Pa tudi ob sobotah ob 16h ali pa malo čez (v času, ko je največ tekem v Angliji) pogosto zašteka. Ampak tu je kriva prezasedenost strežnika.
So pa ti izpadi velik problem pri trajdanju.
pe37ter- Število prispevkov : 27
Similar topics
» Betfair - osnove
» Tecaj Betfair-a
» Betfair trgovanje
» betfair in konjske dirke
» novi betfair test ni uspel
» Tecaj Betfair-a
» Betfair trgovanje
» betfair in konjske dirke
» novi betfair test ni uspel
Stran 1 od 1