kaj mislite
+24
kume
Admin
Klemen17
BetTraderManiac
memphis
Luzork
3palme
Mammuth
pe37ter
Ofcajt
joze1
jovica1969
Buco78
Orlaya
player178
guess
thor
Renof
PHOBiA
mija05
smilesp
greece007
nevtro
dejrum
28 posters
Stran 1 od 7
Stran 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: kaj mislite
Printscreeni so videt super, a žal ni niti besedice o tem, kaj in kako se dejansko stavi. Kako velika je banka, kakšen % predstavljajo dobljeni zneski, kakšne so nevarnosti... Selekcija baje ni problem, a tudi tu je vprašanje če je res vsaka tekma primerna. Kot se lahko vidi, se pogovarjamo le o nogometnih tekmah in sicer predvsem o marketu, kjer se določa zmagovalec (match odds) nekajkrat pa je viden tudi over/under market. Bojim se, da gre za obliko klasičnega trgovanja (prodaja po 1. golu), a me bega dejstvo, da ponudnik zagotavlja, da selekcija parov/tekem ni problem oz. se lahko igra (skoraj) vse tekme.
Zato je težko podat kakšno konkretno oceno, morda nebi škodilo, če ga kar kontaktiraš in povprašaš za čim več informacij. V kolikor se bo izkazalo, da stvar dejansko nekaj obeta boš "sistem" zagotovo lahko dobil ceneje kot za 100€.
Lp
Zato je težko podat kakšno konkretno oceno, morda nebi škodilo, če ga kar kontaktiraš in povprašaš za čim več informacij. V kolikor se bo izkazalo, da stvar dejansko nekaj obeta boš "sistem" zagotovo lahko dobil ceneje kot za 100€.
Lp
nevtro- Število prispevkov : 15
Odgovor na moje vprašanje o višini vložka in koliko % imamo dobička glede na vložek:
Zdaj je le še vprašanje kdaj se splača stavit: ob menjavah, ob poškodbah, ob goal kicku, takoj po doseženem zadetku, če se suspended "umakne" prej kot se začne igrat, pa še kakšna situacija se bi najbrž našla. Skratka stvar deluje, a mislim da samo ob live prenosu. (Vse dokler ti ne zašteka računalnik, zmanjka elektrike oz. če se "suspended" toliko časa ne umakne, da se vmes zgodi nekaj, kar ti lahko uniči stavo, pa tudi tu sem najbrž pozabil še na kakšno nevšečnost.) Sicer so možnosti za to majhne, a majhen je tudi zaslužek v primerjavi z ulogom.
Vse to je samo moje razmišljanje, lahko je povsem napačno, a menim da nisem daleč od resnice. Ker mi še vedno ni jasno, kako lahko brez live prenosa ugotoviš kdaj je pravi trenutek za vplačilo, dopuščam možnost da postopka nisem pravilno razumel, zato bo kakšno dodatno razmišljanje prav prišlo. Ne smem pozabit omenit še stroge discipline, ki je tu še bolj potrebna kot pri kakšni drugi vrsti stav + požrešnost tukaj nima kaj iskat.
Veselim se še kakšnega mnenja z vaše strani.
Lp
Kot veste in ste tudi napisali, gre za trgovanje. Torej stavite najprej back in nato lay ali obratno, tako da se profit razdeli na vse tri možnosti enako. Za 1€ dobička na tekmo je dobro imeti cca. 60 - 100€, je pa veliko odvisno od nihanja kvot. Včasih lahko s 50€ vložka dobimo le 0,4€, včasih pa tudi 2€. Mi smo sredi avgusta začeli s 100€ banke in danes naenkrat stavimo 300-500€, odvisno pač od likvdnosti marketa in tega, kolikšen del stave je sprejet. Včasih je sprejetih le npr. 40€, včasih tudi več kot 500€. Včasih stavimo zapored večkrat po 50€... Zato tudi dobitki nihajo od okoli evra pa do več kot 10€. Bistvo trgovanja pri tem sistemu je, da tudi če stavimo 300€, teh ne moremo izgubiti. Staviti je namreč potrebno takrat, ko ni možno, da nas preseneti kakšen gol, rdeči karton ali pa preprosto "suspended" na betfairu. Kako stavimo in kdaj, je točno napisano v navodilih. Skratka, s cca. 60 - 100€, ki jih vložimo lahko na tekmo dobimo cca. 1€ (ali nekaj manj ali več) ali pa tudi cca. toliko lahko izgubimo, če se ne zgodi to kar pričakujemo.
Pa še to: sistem sicer stane 100€, vendar od včeraj zvečer velja, da prvih deset kupcev dobi 50% popust. zaenkrat to še velja.
Zdaj je le še vprašanje kdaj se splača stavit: ob menjavah, ob poškodbah, ob goal kicku, takoj po doseženem zadetku, če se suspended "umakne" prej kot se začne igrat, pa še kakšna situacija se bi najbrž našla. Skratka stvar deluje, a mislim da samo ob live prenosu. (Vse dokler ti ne zašteka računalnik, zmanjka elektrike oz. če se "suspended" toliko časa ne umakne, da se vmes zgodi nekaj, kar ti lahko uniči stavo, pa tudi tu sem najbrž pozabil še na kakšno nevšečnost.) Sicer so možnosti za to majhne, a majhen je tudi zaslužek v primerjavi z ulogom.
Vse to je samo moje razmišljanje, lahko je povsem napačno, a menim da nisem daleč od resnice. Ker mi še vedno ni jasno, kako lahko brez live prenosa ugotoviš kdaj je pravi trenutek za vplačilo, dopuščam možnost da postopka nisem pravilno razumel, zato bo kakšno dodatno razmišljanje prav prišlo. Ne smem pozabit omenit še stroge discipline, ki je tu še bolj potrebna kot pri kakšni drugi vrsti stav + požrešnost tukaj nima kaj iskat.
Veselim se še kakšnega mnenja z vaše strani.
Lp
kaj pa če se ta stategija čara med polčasom, takrat se nič ne dogaja?
greece007- Število prispevkov : 17
Morda, a potem mi ni jasno zakaj je imel probleme (samo) s tekmo West Ham - Arsenal, kjer je, kot sam pravi, lahko rešil le vložek (HT 1:1, FT 1:3)? Kvote med polčasom včasih celo zrastejo (o tem se je že debatiralo), zato je potreben kar dober nos, da pravilno predvidiš, kako se bodo gibale kvote, je pa to ena od opcij. Po drugi strani pa le pred tekmo oz. med polčasom lahko staviš, brez da bi ogrozil vložek, kajne??
Ali nerabiš zato nek program, ki ti preračunava kvote pred tekmo?
smilesp- Število prispevkov : 9
Kraj : Ljubljana
Zdravo vsem, mislim, da se gre o skalp neke kvote, nastavi se kvota back kakor jo kaže lay, če je naprimer trenutna kvota back 1,30 in lay 1,32, se na back nastavi 1,32 in čaka,da jo nekdo kupi, izbira se trenutek kadar se nič ne dogaja kot menjava igralcev, žoga za golom in podobno.Lahko se prakticira tudi med polčasom saj tudi med polčasom kvote ne mirujejo. Potrebno je imet 100% disciplino pri takem igranju in občutek za rast in pad kvote, kvota se vedno nekoliko dvigne kadar začne padati in to so momenti katere je možno koristit čez celo tekmo.Vložki niso mali ampak trajanje takega trejda traja nekaj sekund,takoj kadar nam pokaže profit se prodaja ali porazdeli,vsaka napaka ali kalkolacija za večjim profitom je lahko usodna.Seveda tako trejdanje niti pod razno ni 100% saj se lahko zgodi marsikaj od suspenda do tehnične težave. Aktualna opcija takega igranja je under 2,5 gola, tik pred polčasom kvota na under bo vedno padla in med polčasom tudi ampak samo za nekaj trenutkov, potem se spet vrne na svoj raven od prej.
Druga opcija je, da se plasira kar nekaj dni pred dogodkom na določeno tekmo in se čaka na Betfairu pad kvote, tekme se izbirajo na naši stavnici -ŠPORTNA LOTERIJA ker so zelo počasni pri usklajevanju kvot, profit se lahko napravi že prej kakor se je pa tekma začela na obeh straneh, vrednost kvote lahko pade tudi včasih za 25 točk in pri vložku 100€ in potem lay na BF imamo siguren profit.Mislim, da sta lahko samo ti dve opciji z takim igranjem ali sklap kvote v živo ali plasiranje na določen dogodek že nekaj dni vnaprej.Lp
Druga opcija je, da se plasira kar nekaj dni pred dogodkom na določeno tekmo in se čaka na Betfairu pad kvote, tekme se izbirajo na naši stavnici -ŠPORTNA LOTERIJA ker so zelo počasni pri usklajevanju kvot, profit se lahko napravi že prej kakor se je pa tekma začela na obeh straneh, vrednost kvote lahko pade tudi včasih za 25 točk in pri vložku 100€ in potem lay na BF imamo siguren profit.Mislim, da sta lahko samo ti dve opciji z takim igranjem ali sklap kvote v živo ali plasiranje na določen dogodek že nekaj dni vnaprej.Lp
Mija, druga opcija odpade, saj ima profit vedno na betfairu, le dvakrat sem zasledil, da mu piše minus, pa še to res minimalen.
PHOBiA- Število prispevkov : 74
Glede na to, da je večina stav na Match Odds, odpade tudi opcija under 2.5 gola. Glede na to, da tam piše, da ne potrebuješ live prenosa, dvomim da lahko staviš, ko je žoga za golom, ko se menjajo igralci in podobno. Vsekakor je zanimivo.
Renof- Število prispevkov : 23
ČE je kdo z njim v kontaktu, ga lahko pozove k printscreenu zadnjih 2 mesecev recimo, kar je že bolj verodostojno.
Phobia, očitno si bil uslišan - na blogu je objavljen printscreen za cele tri mesece.
zanimiva tema
sej obstaja http://www.prematchtrading.com/
zelo lep program katerim že pred tekmo lahko služimo
sej obstaja http://www.prematchtrading.com/
zelo lep program katerim že pred tekmo lahko služimo
thor- Število prispevkov : 16
Dvomim, da gre pri befayre za tak sistem.
Za 50eur (oz. 100€) torej prodaja sistem, za katerega moraš potem še nekomu drugemu vsaka 2 tedna plačati 20+ eur?
Sej je napisal v eni objavi da ne potrebujes programa za trgovanje
player178- Število prispevkov : 16
A ni prematchtrading.com omejen samo na glavne lige? Jaz ne verjamem, da gre za isto stvar.
No, jaz sem zadevo preveril in lahko vam povem, da sistem res dela:) Priznam, da sem pričakoval bolj komplicirano stvar in bil prijetno presenečen. Je pa res, da ne smeš biti požrešen - sem enkrat samkrat hotel preveč, nisem se držal pravil, pa sem bil ob večji del banke.
Nazadnje urejal/a Renof Pet Okt 19, 2012 7:48 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Po možnosti si pa ti lastnik sistema
Sem tudi jaz prebral blog in to kar je mene pritegnilo je konstantna uspešnost. Konec koncev mi vsi iščemo neko strategijo, s katero bi zaslužili na dolgi rok. Najprej sem bil prepričan, da gre preprosto za scalping, ampak zdaj ne vem več. Vsi namreč vemo, da gol lahko pade kadarkoli in da se lahko zgodi še marsikaj drugega, kar nam lahko prepreči uspešen trade. Zdaj ne vem, ali je nekdo tako naiven, da lahko trdi, da vložka ne moreš izgubiti ali pa ima res tako dober sistem. Če pogledamo tole http://befayre.blogspot.com/2012/10/pregled-zadnjih-treh-mesecev-na-betfairu.html vidimo, da je bilo odigranih 453 nogometnih tekem (pa še naprej se objavlja nove), dobiček pa konstanten..... Res ne vem, ampak pri taki količini tekem bi se pomankljivost sistema že morala pokazati.
Renof je napisal/a:No, jaz sem zadevo preveril in lahko vam povem, da sistem res dela:) Priznam, da sem pričakoval bolj komplicirano stvar in bil prijetno presenečen. Je pa res, da ne smeš biti požrešen - sem enkrat samkrat hotel preveč, nisem se držal pravil, pa sem bil ob večji del banke.
kako si lahko izgubil, če je rečeno da se stavi takrat ko ne pride do nepredvidenih dogodkov...
thor- Število prispevkov : 16
Saj pravim, da se nisem držal pravil. Postavljena so tri glavna pravila in če se jih držiš, se to ne zgodi. Jaz se jih pa žal nisem:(
Lahko pa staviš na praktično vsaki tekmi, tako da upam, da bom hitro nadoknadil.
Lahko pa staviš na praktično vsaki tekmi, tako da upam, da bom hitro nadoknadil.
Renof je napisal/a:Saj pravim, da se nisem držal pravil. Postavljena so tri glavna pravila in če se jih držiš, se to ne zgodi. Jaz se jih pa žal nisem:(
Najbrž pa ne smeš povedati zakaj nataćno gre?:-)
smilesp- Število prispevkov : 9
Kraj : Ljubljana
Jaz vam ta sistem toplo priporočam... Ker zadeva funkcionira.
dejrum- Število prispevkov : 17
Kraj : mb
Stran 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 1 od 7