CashMam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prematch Trading

2 posters

Go down

Prematch Trading Empty Prematch Trading

Objavlja  PreTrader Pon Jan 20, 2014 6:16 pm

Pozdravljeni vsi skupaj. Sem nov na forumu in že 3 mesece trgujem na Betfair-ju. Prebiral sem različne teme na tem forumu in nisem nič konkretnega našel na temo stavljenja pred tekmo oziroma prematch trading. Sam se s prematch ukvarjam kakšen mesec in sem se v tem času že kar dobro seznanil z njim. V zadnjem času predvsem raziskujem trg 2,5 in 3,5 goli, skupaj z Correct Score. Izdelal sem tudi kalkulator, kjer pridobim izračunane kvote za under/over gole. Kalkulator je podoben kot v tem videu: .
Zanima me če ima kdo kakršnekoli izkušnje, informacije ali nasvete v zvezi s trgovanjem pred tekmo?
PreTrader
PreTrader

Število prispevkov : 2

Nazaj na vrh Go down

Prematch Trading Empty Re: Prematch Trading

Objavlja  scotch87 Čet Jan 23, 2014 11:52 am

zdravo...sam "preizkušam" pre-match trgovanje na O/U 0.5 marketu...zaenkrat kaže kr dobro, banka se počasi a vztrajno dviga, občasno se pojavi kakšen padec...tko da vztraji pa poročaj kako ti gre Wink sam sem mnenja da se še najmanj rizično da trejdat pred tekmo Wink
scotch87
scotch87

Število prispevkov : 6

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  PreTrader Čet Jan 23, 2014 5:50 pm

Zanimivo da staviš na 0,5, ker sem zelo malo zasledil prematch na tem trgu. Meni se zdi ta trg mal tog, ni večjih premikov. Si ga moral dobro naštudirat Wink Tudi sam menim, da je najbolje staviti pred tekmo, ni možnosti za izgubo vložka, profit je lahko pa lep. Ko se bodo igrale kakšne bolj popularne tekme, bom poročal  Very Happy 
PreTrader
PreTrader

Število prispevkov : 2

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics