Prematch Trading
2 posters
Stran 1 od 1
Prematch Trading
Pozdravljeni vsi skupaj. Sem nov na forumu in že 3 mesece trgujem na Betfair-ju. Prebiral sem različne teme na tem forumu in nisem nič konkretnega našel na temo stavljenja pred tekmo oziroma prematch trading. Sam se s prematch ukvarjam kakšen mesec in sem se v tem času že kar dobro seznanil z njim. V zadnjem času predvsem raziskujem trg 2,5 in 3,5 goli, skupaj z Correct Score. Izdelal sem tudi kalkulator, kjer pridobim izračunane kvote za under/over gole. Kalkulator je podoben kot v tem videu: .
Zanima me če ima kdo kakršnekoli izkušnje, informacije ali nasvete v zvezi s trgovanjem pred tekmo?
Zanima me če ima kdo kakršnekoli izkušnje, informacije ali nasvete v zvezi s trgovanjem pred tekmo?
PreTrader- Število prispevkov : 2
Re: Prematch Trading
zdravo...sam "preizkušam" pre-match trgovanje na O/U 0.5 marketu...zaenkrat kaže kr dobro, banka se počasi a vztrajno dviga, občasno se pojavi kakšen padec...tko da vztraji pa poročaj kako ti gre sam sem mnenja da se še najmanj rizično da trejdat pred tekmo
scotch87- Število prispevkov : 6
Re: Prematch Trading
Zanimivo da staviš na 0,5, ker sem zelo malo zasledil prematch na tem trgu. Meni se zdi ta trg mal tog, ni večjih premikov. Si ga moral dobro naštudirat Tudi sam menim, da je najbolje staviti pred tekmo, ni možnosti za izgubo vložka, profit je lahko pa lep. Ko se bodo igrale kakšne bolj popularne tekme, bom poročal
PreTrader- Število prispevkov : 2
Stran 1 od 1