PHOBiA trading
+8
nevtro
player178
guess
mmaestro
mackon
Admin
Orlaya
PHOBiA
12 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
PHOBiA trading
Tako. Po izgubljanju živcev v standardnih stavah sem se poglobil v trading pred samimi dogodki, za katere opažam, da so lahko profitabilni ter ne prinašajo tako velikih izgub. Pri konjskih dirkah bom tradal s pomočjo branja grafa in candlestickov ter predvidevanjem padca/rasti kvote, za fuzbal pa bom uporabljal program, ki izračuna natančne kvote, ki bi morale biti postavljene na betfairu, vendar na betfairu zaradi takih ali drugačnih razlogov odstopajo od teh številk. Betfair market potem sam regulira take kvote in jih dviga/niža na primerne vrednosti. Tako izkoristimo gibanje kvot v svojo korist in pred tekmo zaključimo s tradingom. Več naj za zdaj ostane skrivnost.
Nazadnje urejal/a PHOBiA Pon Nov 26, 2012 9:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat
PHOBiA- Število prispevkov : 74
Re: PHOBiA trading
Imaš kakšne strani, ki jih uporabljaš in kjer so razloženi candlesticki? Našel sem tole: http://www.aboutcurrency.com/university/fxcourse/candlestick_patterns_entry_points_range_bound.shtml
Kakšna je sicer tvoja uspešnost pri napovedovanju nihanja kvot pred dirko oz. tekmo? Stvar je verjetno podobna nihanju na borzah in napovedi različnih ljudi se zelo redko ujemajo. Verjamem pa, da nekateri s tem služijo bajne vsote.
Zanima me tudi program za izračunavanje kvot za nogomet. Znano je, da ima BF vsaj 5% (ali več, tudi do 20%) višje kvote kot ostale stavnice. Ali ta program torej izračunava kvote glede na ostale stavnice ali računa verjetnost nekega dogodka iz preteklih tekem, poškodb... in iz tega dobi kar najbolj realno kvoto? Ti ta program imaš?
Se pa strinjam, da je trgovanje pred tekmo oz. dirko verjetno najbolj ziher in tudi v primeru izgube izgubiš kar najmanj.
Kakšna je sicer tvoja uspešnost pri napovedovanju nihanja kvot pred dirko oz. tekmo? Stvar je verjetno podobna nihanju na borzah in napovedi različnih ljudi se zelo redko ujemajo. Verjamem pa, da nekateri s tem služijo bajne vsote.
Zanima me tudi program za izračunavanje kvot za nogomet. Znano je, da ima BF vsaj 5% (ali več, tudi do 20%) višje kvote kot ostale stavnice. Ali ta program torej izračunava kvote glede na ostale stavnice ali računa verjetnost nekega dogodka iz preteklih tekem, poškodb... in iz tega dobi kar najbolj realno kvoto? Ti ta program imaš?
Se pa strinjam, da je trgovanje pred tekmo oz. dirko verjetno najbolj ziher in tudi v primeru izgube izgubiš kar najmanj.
Nimam nobene spletne strani za candlesticke, učim se jih kar v živo z res minimalnimi zneski. Bom kasneje prilepil screenshot današnjega trgovanja.
Kar se tiče programa za fuzbal. Ne, ni tako. Program natančno izračuna kvote za correct score, match odds, overunder 1,5 - 4,5 in kjer je najvišje odstopanje, se lahko zelo uspešno trguje pred začetkom tekme. Je noro natančen in zgleda kot nekakšen jasnovidec, saj betfair potem te kvote dejansko tako giba, kot program pravi. Deluje pa na podlagi nekakšne inflacije. Nimam pojma kaj s tem misli, a deluje. Je pa trenutno neuporaben, saj se najbolje uporablja v 5 največjih Evropskih ligah ter v Ligi prvakov in Ligi evropa.
Kar se tiče programa za fuzbal. Ne, ni tako. Program natančno izračuna kvote za correct score, match odds, overunder 1,5 - 4,5 in kjer je najvišje odstopanje, se lahko zelo uspešno trguje pred začetkom tekme. Je noro natančen in zgleda kot nekakšen jasnovidec, saj betfair potem te kvote dejansko tako giba, kot program pravi. Deluje pa na podlagi nekakšne inflacije. Nimam pojma kaj s tem misli, a deluje. Je pa trenutno neuporaben, saj se najbolje uporablja v 5 največjih Evropskih ligah ter v Ligi prvakov in Ligi evropa.
Na kateri strani pa spremljaš candlesticke na konjskih dirkah?
In če ni skrivnost.... kateri program za nogomet je to in kje se ga dobi?
Upam, da ne prosim preveč, sicer pa res hvala za informacije.
In če ni skrivnost.... kateri program za nogomet je to in kje se ga dobi?
Upam, da ne prosim preveč, sicer pa res hvala za informacije.
Candlesticke ima samo program Bet Angel, ki je plačljiv, je pa res veliko lažje prebrat gibanje, kot pa samo z betfair grafom. Tudi program za fuzbal je plačljiv, izdal ga bom po nekaj tednih sezone, da vidim, če zadeva še lavfa. Toliko da omenim, lani nisem imel nobene stave v minusu niti centa.
Z 0,20€ liabilitija na stavo. Učenje seveda
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/138/82291579.jpg
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/31527671.jpg
Edit: Slike se ne vidijo, ker novim članom ni dovoljeno pošiljati zunanje povezave prvih 7 dni.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/138/82291579.jpg
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/31527671.jpg
Edit: Slike se ne vidijo, ker novim članom ni dovoljeno pošiljati zunanje povezave prvih 7 dni.
Nazadnje urejal/a PHOBiA Sre Jul 25, 2012 6:14 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Pozdravljen PHOBiA,
upam, da mi je uspelo odpraviti omenjeno težavo pošiljanja zunanjih povezav prvih 7 dni, obenem pa hvala za poučne in izčrpne inf.
upam, da mi je uspelo odpraviti omenjeno težavo pošiljanja zunanjih povezav prvih 7 dni, obenem pa hvala za poučne in izčrpne inf.
Rezultati so vse lepši. Včeraj zaradi pomanjkanja časa tradal le 5 konjev in pridelal profit dobra 2€ (brez izgubljenega tradinga), s tem da igram z minimalnimi vložki. Ko bom bolj samozavesten, bom stopnjeval vložke in upam da tudi profit. Na vložek 200€ na trejd bi bil profit 40€ v samo pol ure. Treba pa se je zavedat, da se pri pre horse tradingu nikakor ne razkira teh 200€, ampak je naštiman stop loss. Če se graf slučajno nagne v drugo smer, se naredi kontra stava in pridobi majhen minus. V bistvu je tako, kot da bi stavil na kvoto 2 pri fuzbalu recimo. Edino, da se da tukaj dokaj natančno predvidevati gibanje kvot in če si dober, je lahko profit super. Kasneje, če bom uspel, bom objavil nekaj grafov in mojo vstopno in izstopno točko.
V naslednjih dneh bom za nekaj časa opustil konje in preko bonusov obral stavljalnice ter si okrepil banko
Zanima me program za izračunavanje kvot za nogomet.Zakaj je takšna skrivnost?A ni najbol pomembno , da si pomagamo
mackon- Število prispevkov : 74
Je to ta program?
http://www.prematchtrading.com/
http://www.prematchtrading.com/
mmaestro- Število prispevkov : 4
lahko bi nas raz/svetljiv kako razbereš graf da ne greš u minus.
guess- Število prispevkov : 6
Še več takih dni, kot je bil danes, prosim
Takale printscreene brezveze da lepiš, če nam nič ne pomagajo
player178- Število prispevkov : 16
Zakaj pa pričakuješ, da ti bo vse v zibelko položeno? Meni je pa všeč, ker je (oz. še bo) s takim print screeni pokazal/dokazal, da se da s strpnostjo, pravim MM, disciplino itd. lepo zaslužit. Verjamem, da bo s časom stvar vsaj do neke mere toliko razkrita, da se boš potem lahko ob lastni angažiranosti tudi ti (oz. mi vsi) približal omenjenim zneskom. Malo potrplenja in bo, ves višek energije pa usmeri v iskanje in testiranje novih načinov zaslužka, potem pa jih razkrij tu gor in verjami, da ti bomo vsi hvaležni.
Nikakor ni namen, da bi te kakorkoli želel diskreditirat, samo povem, da stvari niso vedno črnobele.
LP
Nikakor ni namen, da bi te kakorkoli želel diskreditirat, samo povem, da stvari niso vedno črnobele.
LP
nevtro- Število prispevkov : 15
PHOBiA je napisal/a:Candlesticke ima samo program Bet Angel, ki je plačljiv, je pa res veliko lažje prebrat gibanje, kot pa samo z betfair grafom. Tudi program za fuzbal je plačljiv, izdal ga bom po nekaj tednih sezone, da vidim, če zadeva še lavfa. Toliko da omenim, lani nisem imel nobene stave v minusu niti centa.
Čestitke za tvoje delo, res izjemno, totalno rasturanje
Phobia rekel si da imaš Geeks Toy ali lahko je možno da candlsticke bereš iz njega, predvidevam da ne, ker si omenil da te omogoča samo Bet Angel? Na kakšen način bereš grafe? Hvala.
greece007- Število prispevkov : 17
Hvala.
Betangel preizkusna verzija mi je potekla, pa si potem nisem nabavil originala, ampak Geeks Toy, tu pa ni takih candlestickov, pa tudi moj trejd sedaj je drugačen. Gre namreč za scalp za 1 tick, tu pa rabim samo betfair običajen graf. Branj grafa je preveč kompleksna tema, da bi lahko razlagal
Betangel preizkusna verzija mi je potekla, pa si potem nisem nabavil originala, ampak Geeks Toy, tu pa ni takih candlestickov, pa tudi moj trejd sedaj je drugačen. Gre namreč za scalp za 1 tick, tu pa rabim samo betfair običajen graf. Branj grafa je preveč kompleksna tema, da bi lahko razlagal
Sicer ni 200€, nekaj pa je vseeno.
PHOBiA je napisal/a:Hvala.
Predvidevam da trguješ na GB marketu, morda bi se dalo delno še na AUS marketu, USD market je verjetno zaradi slabega prometa neuporaben. Torej glede na graf posameznega konja presodiš kam se bo obrnilo trgovanje. Če se nakazuje trend padanja daš back in potem lay, če se nakazuje trend rasti, daš najprej lay in potem back. Ali tole pravilno razumem, oziroma če kdo tole trguje kako gredo zadeve...
Potrebno je upoštevati še marsikaj, ne samo graf... Tudi denar, ki čaka in lahko nakazuje smer gibanja kvote, potem denar, ki je bil že matchan, pa gibanje kvot ostalih konjev ipd.
Pa ni samo tako easy, da če bo šlo gor, pač lay, če pa dol, pa back. Potrebno je najti dober t.i. enrty point in potem tudi exit point.
Pa ni samo tako easy, da če bo šlo gor, pač lay, če pa dol, pa back. Potrebno je najti dober t.i. enrty point in potem tudi exit point.
PHOBiA je napisal/a: Tudi denar, ki čaka in lahko nakazuje smer gibanja kvote.
Če odmislimo ostale dejavnike, potem verjetno kvota raste, kadar je velika vsota na BACK. Primer: BACK 7 (čaka 5000 €) LAY 7,4 (čaka 150 €).
Imam prav?
pe37ter- Število prispevkov : 27
Imaš in nimaš. Ni dovolj samo znesek na eni kvoti, ampak po celem ladderju. Teh 5000 je lahko fake in izgine v sekundi.
PHOBiA je napisal/a:
HT trading.
Izjemen trejd! Če morda predvidevam in kakor je razvidno iz časov ko so bile stave plasirane je kvota na under 3.5 še 3 minute naraščala, zato si tri stave zaporedoma plasiral na "back"under 3.5, nato pa, ko je kvota začela padati pa za isti znesek še na "lay" under 3.5. Vložek je bil na back in na lay enak 300 EUR. Zanima me zakaj profit nisi razporedil na oba marketa ampak samo na under 3.5, ker na tej tekmi je padlo 5 zadetkov in zaslužka potem ni bilo? Če je drugače in narobe razmišljam me prosim popravite. Oziroma zanima me ali v večini primerov igraš podobno, ker glede na visoke zneske ki jih v nekaterih tekmah zaslužiš se morda zdi, da se večkrat poslužuješ omenjene variante. To pomeni, da v nekaterih primerih profita ne razporediš na oba marketa ampak samo na enega. Drugače pa hvala da deliš informacije z nami. Ko takole laično razmišljam lahko rečem da se meni vedno zaplete, ko moram plasirati stavo na lay in moram plasirati točen znesek da profit izenačim na oba marketa. Da izračunam znesek ki mi bo na obeh marketih prinesel enako zapravim pol minute ali več...V tvojem primeru se pridobi na času saj layaš isti znesek kot si dal back. Vsekakor je v tem primeru prihranek na času, vendar pa po drugi strani, ker marketa nista bila izravnana tudi zaslužka ni vedno. Je pa res da takrat ko je, je zato profit dosti večji. Nekateri smo šele začeli, začetki pa so vedno težki in vsaka pomoč od mojstrov ki obvladate prav pride....
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2